Κοινωνικό Τιμολόγιο Ρεύματος : Παράταση υποβολής αιτήσεων

Έως τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, η απόφαση παράτασης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ελήφθη από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γεράσιμου Θωμά. Κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που τηρείται από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ) με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων του έτους 2018. Επίσης για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες από την αρχικά περιορισμένη περίοδο υποβολής αιτήσεων που είχε οριστεί.

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://www.idika.gr/kot/ και μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 θα ενημερωθούν για την εκ νέου ένταξή τους ή όχι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Μέχρι τον έλεγχο και έγκριση (ή όχι) των νέων αιτήσεων παραμένουν ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο οι υφιστάμενοι δικαιούχοι, αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος για εσάς, επωφεληθείτε των χαμηλών τιμών αλλά και της άψογης εξυπηρέτησης ανεξάρτητου παρόχου. Η εταιρία Αγγελόπουλος Ενέργεια είναι στη διάθεσή σας, να πραγματοποιήσει τόσο την μετάβαση στον νέο πάροχο με έως 38% φθηνότερο ρεύμα, αλλά να κάνει και για σας την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εταιρίας Αγγελόπουλος Ενέργεια .