Κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος

Με την λήξη των φορολογικών δηλώσεων οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ και των δύο κατηγοριών (ΚΟΤ Α και ΚΟΤ Β) θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εκ νέου προκειμένου να αξιολογηθεί η υπαγωγή τους με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2018.

Στην πρώτη κατηγορία, ΚΟΤ Α, εντάσσεστε κάποιος σε περίπτωση που λαμβάνει ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) ενώ στην δεύτερη ΚΟΤ Β εάν πληροί συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια.

Για να ενταχθεί κάποιος στην πρώτη κατηγορία (ΚΟΤ Α), απαιτείται εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) που να έχει εγκριθεί το τελευταίο δίμηνο. Για την ένταξη στο ΚΟΤ Β εξετάζονται εκ νέου τα προβλεπόμενα κριτήρια, ανεξάρτητα αν κάποιος κρίθηκε δικαιούχος του Κοινωνικού Μερίσματος ή όχι.

Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος για εσάς, επωφεληθείτε των χαμηλών τιμών αλλά και της άψογης εξυπηρέτησης ανεξάρτητου παρόχου. Η εταιρία Αγγελόπουλος Ενέργεια είναι στη διάθεσή σας, να πραγματοποιήσει τόσο την μετάβαση στον νέο πάροχο με έως 38% φθηνότερο ρεύμα, αλλά να κάνει και για σας την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εταιρίας Αγγελόπουλος Ενέργεια.