ΔΕΗ: Καταργείται η έκπτωση 10%

Στην άμεση κατάργηση της έκπτωσης του 10% στα τιμολόγια της προχωρά η ΔΕΗ, ως πρώτο μέτρο για την ενίσχυση της ρευστότητας της. Η κατάργηση της έκπτωσης του 10% αφορά μόνο στο ανταγωνιστικό κομμάτι του λογαριασμού, δηλαδή στη χρέωση ενέργειας και δεν θα επιβαρύνει τους καταναλωτές, αφού ισοσκελίζεται από τη μείωση του ΦΠΑ αλλά και την επικείμενη μείωση του ειδικού τέλους μείωσης των εκπομπών αερίων ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ).

Η επιβάρυνση θα πέσει στους συνεπείς καταναλωτές, οι οποίοι τακτοποιούσαν τους λογαριασμούς ρεύματος εντός της προθεσμίας πληρωμής. Στην πράξη , αυτό σημαίνει ότι η ωφέλεια ενός μέσου καταναλωτή από την αλλαγή Παρόχου θα αυξηθεί, καθότι οι τιμές στις ιδιωτικές εταιρίες είναι σταθερές και χαμηλότερες της ΔΕΗ.

Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος για εσάς, επωφεληθείτε των χαμηλών τιμών αλλά και της άψογης εξυπηρέτησης ανεξάρτητου παρόχου. Η εταιρία Αγγελόπουλος Ενέργεια είναι στη διάθεσή σας, να πραγματοποιήσει τόσο την μετάβαση στον νέο πάροχο με έως 38% φθηνότερο ρεύμα, αλλά να κάνει και για σας την αίτηση για το κοινωνικό τιμολόγιο. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της εταιρίας Αγγελόπουλος Ενέργεια .