Τουρισμός για Όλους: Παράταση αιτήσεων

Παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για τους δικαιούχους του προγράμματος Τουρισμός για όλους μέχρι Δευτέρα 12.07.2021.

Λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης συμμετοχής στο πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” παρατείνεται έως την Δευτέρα 12/7/2021 η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης συμμετοχής, μέσω της πλατφόρμας “tourism4all.gov.gr“.

Κατα συνέπεια, από το Σάββατο 10/7 έως και τη Δευτέρα 12/7, όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτως των τελευταίων ψηφίων ΑΦΜ, μπορούν να υποβάλουν την σχετική αίτηση. Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση, και συνεπως καλούμε τους ενδιαφερόμενους να αξιοποιήσουν τις 3 ημέρες παράτασης για να αιτηθούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.


Νέα αίτηση δεν μπορούν κάνουν όσοι δικαιούχοι διαθέτουν ήδη το Voucher του προγράμματος από πέρυσι, ανεξαρτήτως αν το έχουν χρησιμοποιήσει η όχι. Για αυτούς τους δικαιούχους υπάρχει μόνο δυνατότητα εκτύπωσης του Voucher.

Εμφανίζεται το εξής μήνυμα συστήματος:

Έχετε ήδη λάβει Voucher καταλύματος. Εφόσον δεν το έχετε ήδη χρησιμοποιήσει, μπορείτε να το εξαργυρώσετε έως 31.12.2021. Δεν μπορείτε να υποβάλετε νέα αίτηση.

Nα ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει Νέο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους “, αλλά παρατείνεται το πρόγραμμα του έτους 2020 μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021. Όσοι λοιπόν έχουν ήδη λάβει τα voucher τους το καλοκαίρι 2020 μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και 31.12.2021.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.