Βραδιά αφιερωμένη στην προσβασιμότητα και τη Λάρισα

Μια ξεχωριστή βραδιά ετοιμάζουν σήμερα οι διοργανωτές του 6ου Ταράτσα Film Festival Λάρισας !

Σήμερα στις 21.00 στο Upper (Φιλελλήνων 58-60) θα προβληθούν τρείς ταινίες μικρού μήκους Λαρισαίων δημιουργών. Συγκεκριμένα :

 • SUMMER EVENINGS IN LARISSA του Βασίλη Νταόπουλου και Χρήστου Ζήσου – Ελλάδα 6.27’
  Ένα μίνι ντοκιμαντέρ που απαθανατίζει στιγμιότυπα από το αστικό τοπίο της Λάρισας από το σούρουπο μέχρι την αυγή
 • ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΤΕΡΑ της Βίβιαν Παπαγεωργίου – Ελλάδα, 22’
  Ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ για μια ομάδα χορευτών με αναπηρία. Τους ακολουθούμε στις πρόβες και στις παραστάσεις τους, παρατηρούμε τον τρόπο που κινούνται στην πόλη και το πώς αντιμετωπίζουν την ζωή και την καθημερινότητα τους μέσα από την τέχνη τους.
 • LOST & FOUND της Βίβιαν Παπαγεωργίου – Ελλάδα, 9’
  Η ιστορία μιας άτακτης βαλίτσας σε ένα αεροδρόμιο που θέλει να είναι ελεύθερη.
 • FATHER’S DAY του Κωστή Λεβέντη – Ελλάδα, 20’
  Ο Μάριος, ένα δωδεκάχρονο παιδί, πηγαίνοντας στο σχολείο, ανακαλύπτει κάτι απροσδόκητο.

Το ξεχωριστό επίσης της βραδιάς είναι η ταράτσα καθώς αποτελεί τη μοναδική που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με κινητικές δυσκολίες να έχουν πρόσβαση (μέσω ανελκυστήρα) στις σημερινές προβολές ! Οι διοργανωτές του Ταράτσα film festival Λάρισας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την σπουδαιότητα της προσβασιμότητας σε όλους τους χώρους . Καλεσμένοι της σημερινής βραδιάς μεταξύ άλλων είναι τα παιδιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ-ΜΕ Αγάπη που με πολύ χαρά για ακόμα μια χρονιά ετοίμασαν τα δωράκια για τους θεατές τους Ταράτσα Film Festival .

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και οι προβολές θα ξεκινούν στις 21.00 και θα ολοκληρώνονται στις 23.30. Τρόποι επικοινωνίας και κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 6946770148 ή μέσω FacebookInstagram στις επίσημες σελίδες του Φεστιβάλ με όνομα Taratsa Film Festival Larisas