Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιχειρηματικότητα». Ομιλία με θέμα: Εξωστρέφεια και καινοτομία στην παραγωγή τροφίμων: Το παράδειγμα της εκτροφής και μεταποίησης σαλιγκαριών

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του κύκλου προγραμματισμένων ομιλιών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιχειρηματικότητα». Ομιλητής θα είναι ο κύριος Γκόγκας Αθανάσιος από την Mediterranean Escargots με θέμα «Εξωστρέφεια και καινοτομία στην παραγωγή τροφίμων: Το παράδειγμα της εκτροφής και μεταποίησης σαλιγκαριών»

Weekly Deals! Οι ευκαιρίες της εβδομάδας, κάθε εβδομάδα ΜΟΝΟ στη Media Markt !

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 5 (1ος όροφος), στο κτίριο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, Γαιόπολις, Περιφερειακή Οδός Λάρισας Τρικάλων, 41110, Λάρισα), ώρα 20:00 ακριβώς και είναι ανοιχτή στο κοινό. Λίγα λόγια για τον ομιλητή: ο κύριος Γκόγκας κατέχει πτυχίο στην βιολογία και μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο ασχολείται από το 1998 μέχρι σήμερα με την εκτροφή, την μεταποίηση και την εμπορία σαλιγκαριών και έχει διατελέσει κεντρικός ερευνητής στο έργο «Καθορισμός των ποιοτικών προδιαγραφών των εκτρεφόμενων σαλιγκαριών Helix aspersa».

Το πρόγραμμα των ομιλιών διοργανώνεται από τα Τμήματα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλία. Για μελλοντικές ομιλίες και δράσεις του ΔΠΜΣ, μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ .