Santa Run Larissa

Στις 29 Δεκεμβρίου η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας διοργανώνει το πρώτο Santa Run Nation στη Λάρισα με σκοπό την αγορά εξοπλισμού χημειοθεραπειών για τα δύο μεγάλα νοσοκομεία της πόλης, ώστε να βοηθήσει στο θεραπευτικό ταξίδι των ογκολογικών ασθενών.  

Όραμά είναι αυτή η γιορτή να ενώσει όλη την πόλη, να αγαπηθεί, να φέρει θαύματα και χαμόγελα, να γεμίσει αισιοδοξία και ζωντάνια και να γίνεται κάθε χρόνο σήμα κατατεθέν της πόλης. Όσοι συμμετέχουν στον περίπατο θα είναι ντυμένοι Αϊ Βασίληδες. Ο περίπατος θα γίνει στο ιστορικό κέντρο της πόλης, με τη συνοδεία της φιλαρμονικής Λάρισας καθώς επίσης και της ομάδας κρουστών Caracatu.

Η πομπή θα καταλήγει στην κεντρική πλατεία, όπου θα έχουμε την τιμή να ακούσουμε την γυναικεία χορωδία InDONNAtion καθώς επίσης και τις μουσικές επιλογές του Dj Απόστολου Δαρδόγιαννου. 
Μετά, το party συνεχίζεται στα αγαπημένα hot spot μπαράκια της πόλης καθώς όλοι οι Αϊ βασίληδες, έχουν ένα δωρεάν κέρασμα, το SantaKerasma, το οποίο θα λαμβάνουν μαζί με τη στολή τους. Επιπλέον, κάθε στολή του Αϊ Βασίλη συνοδεύεται από ένα κουπόνι Santa Pass, αξίας 10€ απο το LA Travel.

Ας γίνει όλη η πόλη ένα πάρτυ για καλό σκοπό. Ας βοηθήσουμε όλοι να καθιερωθεί το Santa Run Nation Larissa ως ένα σύμβολο αγάπης και η αγαπημένη μας πόλη, πόλος έλξης όλης της Θεσσαλίας στην πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Η παραλαβή των στολών γίνεται απο το Santa’s House στην Πλατεία Ταχυδρομείου καθημερινά 11.30-15.00 και 17.00-20.00.

Ποσό Δωρεάς προς την Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας, για τις στολές ενηλίκων: 15€ ενώ για τις παιδικές στολές: 10€

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις ερωτήσεις τους στο Facebook Santa Run Larissa, στο Instagram Santa Run Larissa αλλά και μέσω της ιστοσελίδας www.santarunlarissa.gr,  όπου μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Τη διοργάνωση επιμελείται η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας 

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Λάρισας, Δήμος Λαρισαίων, Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, ΣΙΚΑΕΛ. “